Haza > Hírek > Tartalom

Mi a DC kefe nélküli motor?

Dec 23, 2019

Mi a DC kefe nélküli motor?


1无刷单系列

BLDC


A motor stator tekercselése főként háromfázisú szimmetrikus csillagcsatlakozásból készül, amely nagyon hasonló a háromfázisú aszinkron motorhoz. A motor forgórészének polaritásának felismerése érdekében egy helyzetérzékelőt kell felszerelni a motorba.


A meghajtó elektromos hajtóművekből és integrált áramkörökből áll. Ennek funkciója a motor indulási, leállási és fékjeleinek fogadása a motor indításának, leállításának és fékezésének vezérlésére; a helyzetérzékelő jelek és az előremeneti és a hátrameneti jelek fogadására az inverter híd minden egyes tápcsövének bekapcsolásának vezérlésére folyamatos nyomaték létrehozása céljából; a sebességparancs és a sebesség-visszacsatolási jelek fogadása a fordulatszám forgatásának vezérléséhez és beállításához; védelmet és megjelenítést biztosít, stb.


Az elmúlt 30 évben az aszinkron motor változó frekvenciájú fordulatszám-szabályozásának kutatása arra irányult, hogy megtalálják az aszinkron motor nyomatékának vezérlésének módját. A ritkaföldfém állandó mágneses BLDCM megmutatja előnyeit a sebességszabályozás terén, mert széles fordulatszám-szabályozás, kis térfogat, nagy hatékonyság és kis egyensúlyi sebesség-hiba okozza.


Kefe nélküli DC motorDC frekvenciaváltásnak is nevezik, mert rendelkezik az egyenáramú kefe motor jellemzőivel, és egyben a frekvenciaváltás eszköze. BLDC néven is ismert. Üzemi hatékonyság, alacsony fordulatszám és nyomaték pontosságKefe nélküli DC motorjobb, mint bármelyik vezérlőtechnológia, így érdemes az ipar figyelmét felhívni.


Noha hazánkban a BLDCM fejlesztési ideje rövid, a technológia fejlődésével gyorsan fejlődött. Számos területen széles körben alkalmazták, például repülőgépgyártásban, orvosi berendezésekben, háztartási készülékekben, elektromos járművekben stb., És létrehozta a kezdeti ipari láncot Shenzhenben, Changshaban, Sanghajban stb.


Az elmúlt években a BLDCM gyorsan fejlődő hatalommá vált a modell területén. A gyártás és az ár miatt az elmúlt években a BLDCM-et leginkább közepes és magas színvonalú repülési modellekben használják. A megmunkálási technológia gyors fejlődésének köszönhetően a BLDCM előállítási költsége sokat csökkent. Jelenleg a modellmező minden szintjére belép, az elektromos távirányító járműtől az elektromos távirányító hajóig az elektromos modell repülőgépig, mindenhol.További részletek a BLDC-ről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot


Kapcsolattartó: Lulu Fung

E-mail: lulu@ttmotor.com

Mobiltelefon: (86) 158 1855 9903

Tel: (86) 755-8250 1105

Kiegészítés: 4. emelet, C épület, Huilongda Ipari Park, Shilong közösség, Shiyan, Bao' An District, Shenzhen, Kína

Cég neve: TT Motor (HK) Industrial Co., Ltd.

Weboldal:www.ttmotor.com

Lulu Fung