Haza > Hírek > Tartalom

Melyek a speciális elektronikus zármotorok

Jan 23, 2018

Melyek a speciális elektronikus zármotorok


Most a piacon széles körű elektronikus zárak, hogy megfeleljen az általános lakosság, mint fontos része az elektronikus zár egyenáramú motor, a megfelelő típus is használják mértéke hullámvölgyön, így a különböző elektronikus zár mi a motor?


Először is főként két fő kategória van, az egyik egy egyenáramú motor, a másik az egyenáramú motor. Egyenáramú motor: forgó motor, amely egyenáramú kimenetet vagy bemenetet ad.


A sebességváltó motor a szokásos egyenáramú motoron alapul, és a sebességváltóval együtt van felszerelve. A sebességváltó szerepe az, hogy kisebb sebességet, nagyobb nyomatékot biztosítson. Ugyanakkor a sebességváltó eltérő redukciós aránya eltérő sebességet és nyomatékot biztosít. Ez jelentősen növeli az egyenáramú motorok használatát az automatizálási iparban. A hajtóművek a reduktor és a motor (motor) integrált testére vonatkoznak. Az ilyen integrált testet általában hajtómű motornak vagy hajtómű motornak is nevezhetjük.


Az elektronikus zármotor általában kisebb motorméretet igényel, a nyomatéknak nagynak és alacsony zajnak kell lennie. Mivel az elektronikus zárak használata is igen kiterjedt, ezért a motor követelményei nem egységesek. Vessünk egy pillantást a DC motorra? Természetesen nem soroltuk fel az összeset, csak néhány közös, néhány speciális igényt felsorolhatunk.


Shenzhen TT Motor egy professzionális K + F és gyártása sebességváltó motorgyártók, cégem termékei széles körben a címkenyomtatók, címke sztriptíz, vonalkód nyomtatók, robotok, elektronikus zárak, nyomtatók, elektronikus monitorok, kijelző állványok, számlálók, automaták Az autóalkatrészeket, az intelligens konyhát, a háztartási készülékeket, az orvosi berendezéseket, a kommunikációs berendezéseket, az ipari berendezéseket, a műszereket, az aeromodellációt, a robotikát, a személyi gondozást, a biztonsági kamerákat, a digitális elektronikát és más iparágakat, a személyre szabott ügyfelek igényeinek megfelelően.