Haza > Hírek > Tartalom

Milyen előnyei a Brushless Motor?

Sep 02, 2017

                                              Mik az előnyei a Brushless Motor?

Brushless motor széles körben használják számos ipari alkalmazások, mint például a hibrid járművek, elektromos számítógépek, valamint a rádió ellenőrző autót. De volna amid valaha is volt meggondol a előnyei és hátrányai? A legtöbbje a idő mi nem vonatkozhat ez a kérdés, mint azt hiszem, ez nem fontos számomra. Igen, mit mond.

Valójában ez egy nagyon fontos számunkra. Kívánja frissíteni az RC modell, vagy élvezze a vér forró érzés. Csakúgy, mint a Miért mi csiszolt, brushless motor csere. Tehát vessünk egy mély pillantást e brushless motorok.


Mik az előnyei?

Amikor feltesszük a kérdést, sok ember mondani brushless motorok rendelkeznek kiváló irányításhoz, a pontosság és a hatékonyság, mint jól mint sokkal csendesebb. Igen, hogy igaza van.


Magas hatékony
Brushless motorok hatékonyabbak a villamos energia átalakítása mechanikai erő mint csiszolt motorok. Mint ez energiát termelő mellett egy DC elektromos forrás segítségével egy integrált inverter/váltás tápegység, amely termel egy AC elektromos jel, hogy hajt a motor, kiegészítő szenzorok és elektronika ellenőrzés az inverter kimeneti amplitúdó és hullámforma és gyakoriságát.


De a szálcsiszolt motoros egy elektromágnes van szerelve egy spinning kar, az úgynevezett armatúra- vagy forgószivattyúkkal. A forgórész ül két mágnes-Patkó konfiguráció, együttesen úgynevezett az állórész beállítása. Mikor erő táplálják az elektromágnes a kar mozog, összehangolva az északi és déli pólus az elektromágnes a ellentétes pólusok az állórész.


Csendesebb
Csökkentheti a zaj a brushless motorok a rádió vezérlő modell frissítése után. Generálnak, alacsony zajszint, tehát ne legyen gond róla akkor zavarják a szomszédod.


Hosszú ideje
Hiányában a kefe, kefe nélküli motorok súrlódási veszteség enyhítése. Modelleken, és ahol a túlmelegedés lehet a probléma, ők könnyebben cool. A fokozott hatékonyság a legnagyobb terhelés és alacsony terhelésű régióban a motor teljesítmény-görbe


Azonban látogasson el hozzánk további részletekwww.ttmotor.com    https://ttmotorhk.en.alibaba.com/köszönöm.