Haza > Hírek > Tartalom

Mi a DC hajtómű motor felépítése és jellemzői?

Dec 19, 2019

Mi a DC hajtómű motor felépítése és jellemzői?


A hajtómű motorját általában alacsony sebességű és nagy nyomatékú sebességváltókhoz használják. Csökkentheti a sebességet azáltal, hogy a motort vagy más nagysebességű sebességváltó berendezést a reduktoron keresztül továbbítja a kimenő tengely fogaskerékéhez.


19-19


GM12 (5)-1-1A hajtómű motor felépítése és jellemzői

A terhelési nyomaték:DC hajtómű motorközvetlen kapcsolatban van a sebességgel és az árammal. A sebesség lineárisan csökken a terhelés növekedésével, míg az áram lineárisan növekszik. A műszaki adatok kiválasztásakor próbáljon a maximális hatékonysági pont közelében dolgozni, hogy elérje az ideális működési teljesítményt, élettartamot és jellemző stabilitást.

Az egyenáramú hajtómű motor működési környezete általában megegyezik a mikro egyenáramú motor működési környezetével. Ha vannak speciális igények, például környezeti hőmérséklet, túlterhelési feltételek, áramkorlát stb., Ezt előre meg kell magyarázni.

A sebességváltó élettartama általában hosszabb, mint a DC motoré, amely eléri az 1000–3000 órát. A sebességváltó teljes redukciós aránya általában 1:10 és 1: 500 közötti. Speciális kialakítás után elérheti az 1: 1000 vagy annál nagyobb értéket, de a nagy redukciós arányú sebességváltó nem engedélyezett" fordított" vagyis a sebességváltó kimenő tengelye nem használható hajtótengelyként erő fordított.

A hajtómű erősségének korlátozása miatt, ha a teljes sebességváltó nagy, a hajtómű motor nem képes elviselni a reteszelt rotor nyomatékát, és a terhelési nyomaték ebben az időben nem haladhatja meg a maximálisan megengedett rövid távú terhelési nyomatékot. A sebességváltó többlépcsős váltópárokból áll. Mindegyik szakasz egy pár hálószerelvény-párból áll, amelyek lapos fogaskerékből és egy fogaskerékből állnak. Az első fogaskerék a motor kimeneti tengelyére van felszerelve. A sebességváltó kimenő tengelyéhez használt csapágy általában szinterezett rézből vagy vasból készült olajcsapágy.


Hajtómű motor alkalmazása

A hajtóműves motorokat széles körben használják a hordható fogyasztási cikkekben, orvosi berendezések, intelligens otthon, gépjárművezető, robotmeghajtás, e-kereskedelem logisztikai raktár, precíziós műszerek, ipari automatizálási berendezések, elektronikai termékek, precíziós gépek és más területek.További részletek az egyenáramú hajtómotorról, kérjük lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolattartó: Lulu Fung

E-mail: lulu@ttmotor.com

Mobiltelefon: (86) 158 1855 9903

Tel: (86) 755-8250 1105

Kiegészítés: 4. emelet, C épület, Huilongda Ipari Park, Shilong közösség, Shiyan, Bao' An District, Shenzhen, Kína

Cég neve: TT Motor (HK) Industrial Co., Ltd.

Weboldal:www.ttmotor.com


Lulu Fung