Haza > Hírek > Tartalom

Brushless fogaskerék Motor könnyebb karbantartás és hosszabb élettartam

Oct 20, 2017

Brushless Motor a előnyök úgy vélik, hogy elismerte a nagyszámú felhasználó, mint a kis mennyiségű, alacsony energia fogyasztás, nagy hatékonyságú, nyomaték, hosszú élet, lehet védekezni és így tovább, cserélje ki a brush DC motor, Háromfázisú aszinkron motor, mikro-motor, stb, és széles körben használják a számos alkalommal.

Brushless Motor a sok ügyfél szemében lehet az a fajta nagyon miniatűr, csak fél a méret-ból tenyér-ból-a micro-motor. Alkalmazásának Brushless Motor felszerelés, ez a fajta ultra miniatűr Brushless Motor felszerelés valóban a legszélesebb körű, a meglévő érett brushless alkalmazásban. Először a héj is általában műanyag, és a beépített áramkör egy egyszerű meghajtóként csatlakoztatható a rendes motor lehet használt, nem-kiegészítő programozás és a kábelezés, így könnyebben alkalmazható. De ez Brushless Motor a alkalmazás tartománya kisebb, mert a motor nagyon kicsi, a nyomaték nem nagy, és nem támogatja a sokféle mód control, hogy nem mutatja a Brushless Motor a különböző előnyök, nem csak, hogy a szén-dioxid-kefe , karbantartási hosszabb, kényelmesebb élet. De alkalmazandó ipari alkalmazásaiban az Brushless fogaskerék Motor, mert a szükséges nyomaték nagyobb, így a kötet viszonylag nagy, és össze lehet szűkítő, sebesség csökkentése, növelése a nyomaték. Mielőtt a népszerűsítése, felszerelés, Brushless Motor, mikro-sebességváltó szűkítő mikro-AC motor és ecset mikro-DC motor van felszerelve, ezt a fajta helymegosztás kicsi, könnyen telepíthető, a tartomány sebesség arányának nagy, a közös lassulás motor az ipari a termelés, a megjelenés-ból felszerelés Brushless Motor, teszi a miniatűr sebességváltó szűkítő kombinációja a motor, és a Brushless Motor a maga energia-megtakarítás, a hatékony és a magas nyomaték, hosszú élet az előnyösebb, mint a mikro-AC motor és mikro-DC ecset motor, bár a Brushless Motor a támogatásához a vezető, a költsége magasabb lehet, mint a brush motor, de a karbantartási költségek, Brushless Motor a amellett, hogy a csapágy kopás nincs más további kopás, alapvetően karbantartás-mentes, élet több mint 5000 órányi várható, élet alapvetően más mikro-motor több, mint kétszer idő és energia-fogyasztás csak egyharmada, a karbantartási és energia-megtakarítás egységes, egyéves mentheti a költség beszerzési, még a későbbi használata több pénzt. Ezért a felszerelés Brushless Motor, sebességváltó szűkítő, és a legnagyobb különbség a mikro-motor és sebességváltó szűkítő előnyei karbantartás és energia-megtakarítás.

Brushless DC motor motor legfőbb szerve és a működtető szerkezet áll, ez egy tipikus elektromechanikus integrációs termék. Mivel a brushless DC motor automatikus vezérlés működteti, nem lesz, mint a szinkron motor a nagyteljesítményű felfutás alatt a változó frekvenciájú sebesség rendelet, de is a kezdődően kanyargós a rotor, és nem fog oszcilláció és a veszteség lépés, amikor a terhelés mutáns. Kis- és közepes kapacitású brushless DC motor, az állandó mágnes most használja a mágneses energia magas ritkaföldfémek anyag NdFeB (-). Ezért a ritkaföldfémek állandó mágnes Brushless Motor a mennyisége csökkenti a méretét a azonos kapacitású Háromfázisú aszinkron motor.

Egyszerűen fogalmazva, a váltakozó gyakorisága és hullámforma áramerősséget a felszerelés Brushless Motor állórész tekercs változnak a tekercsek körül a kanyargós tekercs formában a motor, amely vezet az állandó tengelye körül forgó mágneses mező a rotor, a motor bukkan fel, a teljesítmény, a motor és a mágnes, mágnes, mágneses fluxus erejét a mágnes mágnes Motor bemeneti feszültség méret és egyéb tényezők, több-a-Brushless Motor a teljesítmény is nagy kapcsolat, mivel a bemeneti DC, a jelenlegi igényeinek elektronikus kormányzó fordít ez-ba 3 fázisú, AC, de is kell vezérlő jeleket fogadni a távoli vevő, ellenőrzik a sebességet a motor modell használata igényeinek kielégítésére. Általában Brushless Motor felszerelés szerkezete viszonylag egyszerű, a valódi döntés, hogy használja a teljesítmény a brushless elektronikus kormányzó, jó elektronikus kormányzó kell, hogy egyes-forgács ellenőrzési program design, áramkör tervezés, komplex feldolgozás folyamat, például az általános vezérlők, úgy mint a brush motor ára jóval magasabb.