Haza > Hírek > Tartalom

Ecset DC Motor előnyei

Sep 22, 2017

                                                       Ecset DC Motor előnyei


Ma alapvetően megvitatjuk a gép-és automatedSolution.The DC ecset ecset Dc Motor használatának előnyei

Motor az egyik legkorábbi az összes elektromos motoros minták. Ez általában a motor a választás nyomaték ellenőrzése és a változó sebességű alkalmazások többsége számára. A következő tárgyalja a elősegít-ból használ egy ecsetet DC Motor-gép és automatizált folyamatokat.

A Brush DC Motor van egy egyszerű felépítésű, ezért nem igényel egy vezérlő. A tartományvezérlő választott, mikor-a ' általában egy egyszerű és olcsó hajtás kialakítása.

Érthető design technológia megkönnyíti a gyors alkalmazása során a DC Brush Motor

A design a Brush DC Motor egész egyszerű, az, hogy egy állandó mágneses mező jön létre a bármelyik két módon; állandó mágnesek vagy elektro-mágneses tekercsek

Ellentétes az állórész mező a forgórész mezővel, ami egy változó elektromágneses flux érkező tekercsek található a forgórész a a DC Brush Motor által generált. A mágneses pólusok a forgórész mező megkísérli az ellentétes mágneses pólusok generálja az állórész a mező sorban. Ezután a szakasz a forgórész, ahol a villamos energia belép a rotor tekercsek hívják az átváltó. A villamos energia folyik között a brush motor és az állórész, vezetőképes grafit-réz kefével (szerelve a rotor) amely kapcsolatba állórész gyűrűk.


Reméljük, hogy ez a rövid cikk segít bizonyos mértékig. Ha szeretne többet megtudni a Brush motor, akkor látogasson el honlapunkrawww.ttmotor.comköszönöm!