Haza > Hírek > Tartalom

Előnyei és alkalmazás kilátásai DC Brushless Motor

Feb 27, 2017

Előnyei és alkalmazás kilátásai DC Brushless Motor

Brushless DC motor-ecset és átváltó, így nevezték brushless motor nélkül. Ez áll a motor testület és a vezető, egy tipikus mechanikai és elektromos integráció termékek. Mint egy "új termék", a gépjárműipar bár a brushless DC motor Chinaand #39; s történelem nem hosszú, és fényesebb, mint a kefe motor ára, de miatt az előnyei brushless motor, a fejlesztési lendület lehet leírni, mint gyors. Óta a brushless motor Kína ez gyorsan kedvelt háztartási gépek, autók, hajók és ipari gépek és helyet foglalnak el a különböző iparágakban.

Brushless DC motor kis méretű, könnyű, hosszú élet, nagy hatásfokú, alacsony zaj, kis vibráció, nincs szikra, magas megbízhatóság, jó stabilitást, erős alkalmazkodóképesség, és ez a karbantartás egyszerű. A kiváló teljesítmény brushless DC motor gyorsan vonzotta "kicsi, könnyű, vékony" az audiovizuális termékek, nyugodtan háztartási gépek és luxus autók és más gyártók figyelmet. Hogy ennyi országban is felgyorsult brushless motor termékek fejlesztésével és a sebesség a piac.

Abban a hitben, hogy az idő, az ár nem hátráltathatja a motor piac brushless motor megszállása. A belátható jövőben, teljesen eltörlik a brushless motor brush motor, motoros be a "brushless korszak." Hogy megfeleljen a "brushless-korszak, TT MOTOR standard termékek, módosított termékek és számos személyre szabott termékek nyújtanak. TT MOTOR keresztül integrált optimalizálása a rendszer és kiváló alkatrészek, a(z) nagyban csökkenti a fejlesztési időt. Szakmai alkalmazása tapasztalataink lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeinek standard termékek módosításával, illetve testre szabott termékek fejlesztéséhez!

http://www.usdttmotor.com