Haza > rólunk

1. mi történelmünk

TT van találkozó menve ügyfeleink igényeinek a dc és a sebességváltó motor fejlesztése, építése 2006 óta a Hong Kong-ban, és a gyárat hoz létre, Shenzhen, Guangdong 2008-ban kezdődött.

Gyártunk széles motorok, beleértve a DC motor, DC brushless motor a, léptető motor, a műanyag fogaskerék motor és a kódoló, minden mi motorok készülnek, hogy a legmagasabb minőséget és a legszűkebb. Minden típusú motorok széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek, és is specializálódtak a nagy nyomaték, alacsony zajszintű motorok fizikailag kis méretben.

2. üzemünkben

HK, székhelye Shenzhen város, záró, egyedi földrajzi helyen TT Motor birtokol egy erős képessége teljes feldolgozott design és kiváló minőségű termékeket. Kapunk egy csomó elismerést a Tisztelt ügyfeleinket.

Birtokában 10 yearsand #39; Core technológia felhalmozási, magas hatékony értékesítési csapat, precíziós berendezések, mint a Wahli felszereltségük stb, mi kímél nem erőfeszítés-hoz csinál minden a motor. A vezető állandó főnök, TT minden kielégítését, ügyfeleink és fejlesztése a márka, a szív és a lélek.

3. termékünk

TT motoros termékek a következőket tartalmazza:

1, DC motor a

2, brushless DC motor

3, DC léptető motor

4, DC Csigahajtóműves-motor

5, kódoló

Mi a kínálat egyenáramú hajtóműves motorok szerte a világon számos vállalat világszerte, kezdve a nagy multinacionális szervezetek egyes kisvállalkozások.

4. termék alkalmazása

Az egyenáramú hajtóműves motorok, DC brushless motorok és határozottabb fellépés motorok széles körben felhasználható lenne alatti alkalmazások:

Robot, elektromos zár. Automatikus zár, USB ventilátor, Slot machine, bankjegyvizsgáló

Érme visszatérítés eszközök, valuta számolás gép, törölköző adagolók

Automata ajtók, peritonealis gép, automatikus TV állvány,

Irodai berendezések, háztartási gépek, stb.

5. tanúsítványunk

Mindig úgy érezzük, hogy minden sikeres cégünk közvetlenül kapcsolódik a minőségi termékeket kínálunk. Megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, az ISO9001, Rohs, SGS iránymutatások és a szigorú minőség-ellenőrzési rendszer.

6. gyártóberendezések

Az elmúlt években a TT Motor birtokol bemutatott egy sor speciális berendezések, beleértve a Wahli hobbing machine, kanyargós gép, eszterga auto, hőmérséklet teszt gép és élettartam teszt rendszer, stb.

7. piacon

Van a hazai piacon és a tengerentúli piacon. TT Motor értékesítési vezetők is beszélnek angolul, jó kommunikáció. A fő értékesítési piac:

Észak-Amerika 25,00 %

Dél-Európában 20,00 %

8. szolgáltatásunk

A meglévő öntött termékek mellett is képes motorok rajzok vagy minta alapján ügyfeleink. "Folyamatosan dolgozik addig, amíg a legjobb", és "Tartani a lábát szilárdan a földön" a TT Motor menedzsment filozófia. Lépésről lépésre dolgozik. TT Motor mindig megoldást sikeres, pontos és időszerű módon. Kínálunk a technikai támogatást, amely felülmúlhatatlan.